21. februar 2018

Se webversionGå til

Nyhedsbrev

Nyt nyhedsbrevsystem

Da vores system til udsendelse af nyhedsbreve ikke længere fungerer tilfredsstillende, vil fremtidige nyhedsbreve blive udsendt fra vores medlemsstem. Det betyder, at alle medlemmer - vi har e-mailadresse på - vil modtage nyhedsbrevet. Vi anbefaler, at du læser vores nyhedsbreve, da de indeholder god information. Alternativt blot slette nyhedsbrevet, når du modtager det i din mailbox.

TDC hvorhen????

Et konsortium bestående af den australske investeringsbank Macquarie Infrastructure and Real Assets og de danske pensionskasser PFA, ATP og PKA meddelt, at de påtænker at fremsætte et offentligt overtagelsestilbud til TDC A/S´ aktionærer.

100 års jubilæum / indflytningsreception

Tele afdeling Vest (som afdelingen hedder i dag) er en ældre 'dame' og kan i år fejre 100 års jubilæum. I den anledning vil vil gerne invitere medlemmer og venner af huset til en sammenkomst den 12. marts 2018 fra kl. 14 - 17. Da vi samtidig gerne vil vise vores nye lokaler frem, afholdes jubilæet i Metalhuset, Dusager 16, 8200 Århus N.
Vi vil meget gerne have besked om, hvem der kommer. Besked gives på televest@danskmetal.dk

Afvikling af selvbetalt frokostpause 1. maj

I 2017 opstod der en uenighed mellem ledelsen og Virksomhedsklubben i Operations, On-Site om retten til og i givet fald placeringen af den selvbetalte frokostpause, hvor der er fridag fra kl. 12:00. 

Generalforsamling

Husk Generalforsamlingen i Tele Vest - som afholdes tirsdag den 24. april 2018!

Metal Tele Vest | Mejlgade 95 4 | 8000 Aarhus C
metal@danskmetal.dk | Telefon 33 63 20 00 | www.danskmetal.dk