Klik hier om deze e-mail in je webbrowser te bekijken

We zijn vertrokken!

Het eerste weekend van het seizoen zit er op. En het belooft een mooi jaar te worden, want de planning ziet er lekker druk uit.

Om te beginnen voorzien we heel wat leuke voordelen voor onze abonnees. Zo kunnen zij nog de hele paasvakantie twee gratis tokens ter waarde van € 3 afhalen bij de Fotoshop aan de Wildwaterbaan. Die vind je recht tegenover onze nieuwe Game City. Met de tokens kan je die laatste ook meteen uittesten. Het hele jaar door kunnen onze abonnees genieten van deze kleine extra’s.
 

Maar laten we niet te hard van stapel lopen, want we gaan deze maand al meteen van start met maar liefst twee evenementen, en ‘t zijn niet van de minste!

Welkom, Belgische helden van Musical.ly

Voor wie zelf tussen de 13 en 17 jaar oud is, klinkt deze naam ongetwijfeld als muziek in de oren. Voor de mama’s en papa’s van deze tieners misschien iets minder. Hoe dan ook, als je de app kent, ken je ongetwijfeld ook Stien Edlund, Steffi Mercie of Maud Van der Vorst. Samen hebben ze meer dan een miljoen volgers én ze komen naar Bobbejaanland om hun fans te ontmoeten. Met nog 15 andere Musers. Reden te meer dus om de laatste dag van de paasvakantie door te brengen in ‘t plezantste land.

Wie? The Belgian Crew
Wat? Meet & Greet, duetten opnemen of foto’s maken
Waar? De Arena, die vind je naast de Horse Pedalo en The Dreamcatcher
Wanneer? Zondag 15 april 2018, tussen 11 uur en 17 uur

Vertel het niet verder, maar in onze webshop krijg je met de code mg2018 een ticket gratis bij de aankoop van één betalend ticket. De meet & greet is gratis met een geldig abonnement of een geldig dagticket.

 

KOOP HIER MIJN TICKET
 

Buiten spelen op Buitenspeeldag

Drie dagen later, op 18 april, nemen we deel aan Buitenspeeldag. Aan dit initiatief van de Vlaamse Overheid werken wij graag mee. Ervoor zorgen dat kinderen buiten spelen en zo meer beweging krijgen. Natuurlijk zijn we daar wel voor te vinden.

Het park is eigenlijk gesloten, maar speciaal voor onze kleinste fans zullen de speeltuin Wondergarden en alle attracties rondom wel geopend zijn. Uitzwaaien in de Kettingmolen, een ritje met de Convoy Trucks of een vlucht in de Rode Baron, het kan en mag allemaal! En het echt goede nieuws? Toegang is gratis.

Tot snel in 't plezantste land!