UITGAVE 01|18
 
 
Beste Lezer,
 
 
Bij retrofit projecten van I/O oplossingen in de procesindustrie speelt naast ombouwtijd ook de beschikbare ruimte steeds weer een rol. Hoe ondanks plaatsgebrek in de meet- en regelruimte met het juiste concept een snelle en klantvriendelijke oplossing zich realiseren laat, heeft Turck in een migratieproject bij Chevron Philips Chemicals International NV in België laten zien. Plaats besparend is ook de nieuwe frequentie omvormer IMX12-FI, die op 12 mm breedte pulsen tot 20 kHz kan meten. Meer plaats zal Turck daarentegen op de Zuid-Afrikaanse markt innemen. Samen met onze strategische partner Banner Engineering hebben we daar onze jongste dochteronderneming geopend.

Veel plezier met het lezen namens uw Turck Nieuwsbrief Team

 
 
VIDEO
 
 
Robuuste IP67-RFID module met OPC-UA-Server

De TBEN-L-RFID module met geïntegreerde OPC-UA-Server vereenvoudigd de aankoppeling van de fabrieksautomatisering met de IT wereld. OPC UA standaardiseert de communicatie van RFID systemen met besturingen, ERP-, MES- of Clouddiensten. De video laat zien hoe de module preventief onderhoud van een pers mogelijk maakt.

Video bekijken …
 
 
 
 
CHEMISCHE INDUSTRIE
 
 
I/O-Systeem excom creëert plaats in de procescontroleruimte

Bij het petrochemie-concern Chevron Philips Chemicals International NV (CPChem) vervangt excom van Turck het vorige I/O-systeem inclusief de Ex-scheiding en het creëert plaats in de procescontroleruimte. Turck Mechatec zorgde voor de volledig voorbedraadde schakelkasten met excom-racks en speciale rangeerverdelers voor CPChem, waardoor deze in bijzonder weinig tijd in bedrijf konden worden genomen.

Verder lezen …
 
 
 
 
INTERFACETECHNIEK
 
 
Frequentie meetomvormer en pulsteller tot 20 kHz

De Frequentie meetomvormer IMX-12-FI is de nieuwste aanwinst in de interface familie IMX. Gebruikers kunnen het apparaat niet alleen als rotatie snelheidsbewaker gebruiken maar ook als pulsteller. Beide modellen, de 1- en 2-kanaals varianten kunnen frequenties omzetten tot zelfs 20,000 Hz.

Verder lezen …
 
 
 
 
ONDERNEMING
 
 
Turck Banner Zuid-Afrika opgericht

Turck en Banner Engineering hebben een nieuwe joint venture opgericht in Zuid-Afrika, door het overnemen van RET Automation Controls, de reeds langdurige verkooppartner. De naam van het nieuwe verkoopkantoor zal veranderd worden van RET Automation Controls naar Turck Banner South Africa.

Verder lezen …
 
 
 
 
FARMACEUTISCHE INDUSTRIE
 
 
Identificatie oplossingen voor de farmaceutische industrie

Met het omvangrijke portfolio, zoals RFID-datadragers, Schrijf- Leeskoppen of ID oplossingen voor explosiegevaarlijke omgevingen, biedt Turck diverse identificatie oplossingen die voldoen aan de eisen in de farmaceutische industrie voor een betere veiligheid en beschikbaarheid van de installaties, verhoogde en seriematige productiekwaliteit evenals plagiaatbescherming.

Flyer downloaden
 
 
 
 
SYSTEEM OPLOSSINGEN
 
 
BEEP vereenvoudigt communicatie met I/O modules

Turck's nieuwe Backplane Ethernet Extension Protocol, oftewel BEEP in het kort, maakt het gebruik tot I/O modules met slecht 1 IP adres mogelijk in Profinet, Ethernet/IP en Modbus TCP netwerken.
 
 
 
 
 
TURCK TER PLAATSE
 
 
Beurzen en Evenementen

Bezoek ons om u applicaties met onze specialisten te bespreken. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Practical Safety Event 2018
Donderdag 27 September 2018 in de Basiliek te Veenendaal


World of Technology & Science 2018
Hal 11, Stand C068 van 2 t/m 5 oktober in Jaarbeurs te Utrecht
 
 
 
 
CONTACT
 
 
Contact met ons

Graag staan wij u persoonlijk voor u klaar.

Telefoonnummer: +31 (0)38 422 77 50

E-Mail: netherlands@turck.com
Website: www.turck.nl
 
 
 
 
Impressum
Turck B.V.
Postbus 297
8000 AG Zwolle
Ruiterlaan 7
8019 BN Zwolle
http://www.turck.com
Tel. 038-4227750
info@turck.nl
 

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden voor de technologische industrie – FME-CWM.
 
   
Youtube Logo  LinkedIn