Klik her hvis du har problemer med at se denne meddelelse.

CiS tager kontrol over dine højtryks hydraulik slanger

At arbejde med højtryks hydraulik er ofte forbundet med fare. Det er derfor yderst vigtigt at minimere risikoen mest muligt. Når du vælger højtryks produkter fra CEJN, kan du være sikker pa, du har foretaget et sikkert valg. Vi arbejder med sikkerhed i hele produktionskæden ved hjælp af vores viden gennem 40 års erfaring. 

CEJN frigiver nu en ny teknologi for din sikkerhed: CEJN INFORMATION SYSTEM (CiS) - en løsning hvor hver slangesæt er monteret med en Chip. Chippen har en individuel mærkning og sporbarhed baseret på Near Field Communication (NFC *). Dette betyder at du ikke kun kan kontrollere tekniske data, men du kan også se opdateringer i oversigtsloggen, hvornår slangen er produceret og seneste tryktest. Ligeså hvornår det er tid til at tage slangen ud af drift eller til næste service.

Se mere på http://www.cejn.dk

 
FRL - produkter for luftbehandling
CEJNs luftbehandlingssortiment (FRL) tilbyder kvalitetsprodukter som sikrer en pålidelig lufttilførsel. Sortimentet indeholder filter, regulatorer, filterregulatorer, smøreapparater, afspærringsfilter og fordeler blokke.
CEJNs FRL-produkter er designet til at give en konstant høj luftkvalitet til trykluftsystemet. Ved at anvende luftbehandlingsprodukter forbedres trykluftskvaliteten og giver værktøjer og maskiner længere levetid i form af mindre stilstand og mindre slidtage.
Hvorfor er luftbehandling nødvendigt?
CEJNs FLR, ofte kaldet luftbehandlingskomponenter, har vigtige funktioner se mere
 
 
Ny Medarbejder
Vi vil også byde velkommen til vores nye medarbejder Birgitte Lykke Lentz-Nielsen. Birgitte, der startede 1/11-16, vil være at finde på vores danske kontor. Birgitte overtager jobbet som intern salgassistent efter Charlotte, der overgår til andre opgaver i CEJN Norden.
 
 
CEJN Danmark flytter til ny adresse fra d. 1/1-2017
 
CEJN Danmark ApS
Gydevang 39-41
DK-3450 Allerød
 
CVR nr.                       2028 4609
Telefon:                      4582 5730
Mail:                           info.denmark@cejn.com
Hjemmeside:              www.cejn.dk
Bank:                          Handelsbanken
Konto:                        0895 - 1003701
IBAN nr:                     DK420895000 1003701
SWIFT kode:              HANDDKKK
 
CEJN Danmark ApS      Tlf. 4582 5730.        info.denmark@cejn.com
Du kan finde de seneste oplysninger fra CEJN på hjemmesiden www.cejn.dk.  Følg CEJN på LinkedIn og YouTube.