Jos viestin näyttämisessä on ongelmia, klikkaa tästä niin viesti avautuu selaimeen.

Cursor Oy:n uutiskirje: Luonnostaan vahva Kotkan-Haminan seutu

Löytyykö teiltä rohkeita nuoria seutulähettiläiksi?

Etsimme positiivisia nuoria mukaan seutulähettilästoimintaan. Nuoret tulevat päivittämään Instagram-kanavaa nimeltään @kothampeople, joka tuo monipuolisesti esiin nuorten arkea, vapaa-aikaa ja lähimatkailua seutumme sisällä. Kanava on suunnattu toisille nuorille sekä seudun asukkaille positiivisen viestin lähettämiseksi.

Hakijoilta toivomme positiivista asennetta ja vähintään 14 vuoden ikää. Mukaan valitaan 10 henkeä. 

Välitä viestiä perheesi jäsenille, sillä hakuaikaa on vain 22.4. asti! Mukaan voi hakea täyttämällä hakulomakkeen.

Lisätietoa: Yhteisötuottaja Marianne Mokkala-Räty, 040 190 2535, marianne.mokkala-raty@cursor.fi
 
 

Kotkan-Haminan seudun yritykset herättivät nuorten osaajien kiinnostuksen


Cursor, Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) ja Saimaan ammattikorkeakoulu järjestivät yhteistyössä tilaisuuden 11. huhtikuuta, jossa opiskelijoille, alumneille ja muille koulutetuille osaajille esiteltiin eri alojen työmahdollisuuksia. Tilaisuus järjestettiin Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksen pääaulassa.

Kotkan-Haminan seudun yritykset hakevat osaajia vakituisiin työsuhteisiin ja harjoittelupaikkoihin. Monille opiskelijoille on tarjolla myös lopputöiden aiheita. Mukana olivat mm. Andritz, Sitowise, Zsar Outlet Village, Etteplan, Sulzer ja Adecco.

 

Kotkan-Haminan seutu esillä Pietarissa


20.-22. maaliskuuta 2018 Pietarissa järjestetyssä pk-yritysten XII Partneriaatti -tapahtumassa Cursor ja Kotkan-Haminan seutu olivat esillä omalla osastolla. Tapahtuman aikana keskusteltiin yli 50 yritysedustajan kanssa seudun yrittäjyyteen, liiketoimintaan ja matkailuun liittyvistä asioista. Tapahtumasta saimme konkreettisia yhteistyöehdotuksia ja jatkamme toimenpiteitä niiden suhteen. Kotkan-Haminan seudun osastolla kävi myös Pietarin kuvernööri G.S. Poltavchenko.

Kuva: Partneriatin mediakeskus
Kuva: Partneriaatin mediakeskus
 

Hankintapäivä 18.4. Datariinassa

Hankintapäivään on ilmoittanut jo lähes 150 paikallista yrittäjää ja kuntien hankintoja tekevää henkilöä - huikea tapahtuma siis tulossa! Pöytäpaikat on jo täyteen buukattu, mutta muuten mahtuu vielä mukaan! Ilmoittaudu kävijäksi viimeistään 13.4.!