House of Engagement (voorheen CRM Resultants) Update Education

Wilt u de nieuwsbrief ook per e-mail ontvangen? Meld u dan aan via onze website!

House of Engagement - Nieuwsbrief Education
House of Engagement Nieuwsbrief Education - juli 2017

Op 1 juni jl. heeft CRM Resultants haar naam gewijzigd in House of Engagement. Een nieuwe naam met niet alleen een nieuw logo en nieuwe huisstijl, maar ook een nieuwe visie. Een die beter aansluit bij de veranderende verwachtingen van onze klanten en de vele nieuwe technologische mogelijkheden die wij succesvol bij hen inzetten. 

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Education.

Van CRM Resultants naar House of Engagement
Op 1 juni jl. hadden wij de housewarming van ons nieuwe kantoorpand en de bekendmaking van onze nieuwe naam: House of Engagement. Tijdens deze middag deelden wij met onze klanten en relaties onze nieuwe ambitie en een nieuwe look & feel.

Persbericht over onze naamswijziging 
Foto impressie van de housewarming

Video: Alumni Engagement Portal
Hoe realiseert u een 'leven lang leren' en betrokkenheid van alumni bij uw onderwijsinstelling? Erasmus University Rotterdam heeft met succes de Alumni Engagement Portal en Dynamics CRM ingezet als de eerste stap naar een volledig ondersteunde student life cycle.
Bekijk de video over dit proces

Speciaal voor onderwijsinstellingen heeft House of Engagement de Alumni template ontwikkeld. Lees meer...

Engagement successen afgelopen periode
Bij House of Engagement werken wij continu aan een optimale engagement met onze klanten en de klanten van de klant. Hoe? Lees meer over de projecten bij onze klanten.
Klik hier voor meer informatie

Benieuwd naar hoe u meer kunt halen uit de relatie met potentiële studenten, studenten en alumni? Neem dan contact met ons op: info@house-of-engagement.nl via +31 35 35 646 04 80.

Events
Na de zomervakantie organiseren wij een aantal events. Meld u nu alvast aan! Houd onze website en social media in de gaten voor een actueel overzicht van alle events.

12-09-2017 - Webinar: Slim omgaan met data voor Effectieve Studentenwerving
Het analyseren van beschikbare data levert inzichten op die helpen bij het beter afstemmen van werving activiteiten op de potentiële student. Tijdens dit webinar laten wij u zien hoe u deze data effectief kunt inzetten. Klik hier om u aan te melden

12-10-2017 - Deep Dive: Alumni & Commercieel Onderwijs
Tijdens deze kleine, interactieve sessies krijgt u inzicht in de thema’s die in het onderwijs spelen en de mogelijkheden die onze Dynamics CRM/365 oplossing u biedt. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

 

Blogs
Als House of Engagement komen wij bij veel organisaties over de vloer en ervaren we uit eerste hand nieuwe ontwikkelingen en het bepalen van de praktische toepasbaarheid ervan. Deze ervaringen delen we graag met u in onze blogs.

Even voorstellen
17 juli jl. is Matthea Stoter begonnen als Engagement Manager. In het onderwijssegment zal zij zich gaan richten op zowel bestaande als nieuwe klanten. De afgelopen maanden hebben wij meer nieuwe medewerkers mogen verwelkomen:
  • Job de Boer - Customer Care Team
  • Esthel Douwstra - Marketing & Communicatie
  • Jessie Augustijn - Sales
Zij stellen zich graag aan u voor, klik hier
 
Volg House of Engagement via Social Media!
Altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws, events, blogs en ontwikkelingen? Volg ons via Social Media:
 

House of Engagement (voorheen CRM Resultants) 
Oude Enghweg 4 | 1217 JC  HILVERSUM
Telefoon: +31 (0) 35 64 60 480

www.house-of-engagement.nl